Ezen az oldalon néhány meseszép párt láthattok azok közül, akik engem tiszteltek meg azzal, hogy osztozhattam velük életük egyik legfontosabb pillanataiban. Több fotóért látogass el a Facebook oldalamra. Legyetek Ti is az én kis csodáim! ❤

 

Nati és Tibi

„Zsuzsit egy barátnőm esküvőjén láttuk először, aki annyival magával ragadott minket, hogy a gratuláció után egyből rávetettük magunkat, hogy lestoppoljuk a saját esküvőnkre is. Sokkal többet adott nekünk, mint szimplán egy szép szertartást. A beszélgetések, a szerelmünk összefoglalása, a sok közös emlék és sztori felidézése, és az egymás szemébe mondott vallomások még közelebb hoztak minket. Nagyon sokat segített nekünk a lelki felkészülésben, ami szerintem nagyon fontos az esküvő előtt. A beszélgetések ihlették az esküvői fogadalmam is. Csodálatos szertartást tartott, humoros és megható is volt egyben, az egészet a mi ízlésünkre és személyiségünkre szabta. Azóta is sokan emlegetik a násznépből és volt szerencsém már más ismerősöm esküvőjére is ajánlani Zsuzsit, akik szintén odavoltak érte. Köszönjük Neked! Nati & Tibi”

Fotó: Salton Wedding Films

Klári és Peti

„Szeretnénk megköszönni a csodás szertartást (úgy izgultam, hogy a végén csak neked mondtam ki az igent, de ezt vedd bóknak 😀 )! Mindenki teljesen oda volt, nem egy rokon, barát állított meg minket azzal, hogy ilyen bensőséges, közvetlen és megható esküvőn még nem voltak. Anyukám azt mondta, hogy egyszerűen csak határtalan boldogságot érzett. Az egész ceremónia annyira kis kedves volt, 50 év múlva is szívesen fogunk rá emlékezni. :)”

Fotó: Séllei Zsanett

Niki és Feri

„Május 18.-án, Zsuzsinak hála megvalósíthattuk Ferivel régi nagy álmunkat! A 200 éves gesztenyefánk alatt tarthattuk esti szertartásunkat, ahol Mi és életünk fontos emberei lehettek részese a Nagy Pillanatnak. Nehéz fába vágta a fejszéjét, hisz több mint 12 évet kellett elmesélnie. A Történetünk hihetetlen volt! Egyszerre nevettünk, sírtunk és meglepődtünk. Imádtuk, és mindenki csak annyit mondott, hogy tökéletesen leírta milyennek is látnak Minket. Köszönjük, hogy felejthetetlené tetted a Pillanatunkat! Niki & Feri”

Fotó: Rákóczy Ádám

Ági és Zoli

“Kezdettől fogva biztosak voltunk abban, hogy igazán személyes, laza, hozzánk illő szertartást szeretnénk, és örömmel bíztuk Rád a feladatot, hogy ezt megálmodd nekünk. A ceremónia alatt nagyon sokat nevettünk, sírtunk, mókás emlékeket idéztünk fel és meghatódtunk – pont úgy, ahogy azt elképzeltük, és még annál is jobban. 🙂 Köszönjük, hogy valóra váltottad ezt nekünk, és igazán emlékezetessé tetted a családunk és a barátaink számára is a nagy napunkat! A násznépből többen azt hitték, hogy egy régi jó barátunk vagy, hogy ennyire jól ismersz minket. 🙂 Mi biztosan kivételes helyen fogunk őrizni a szívünkben, úgyhogy végülis nem tévedtek nagyot! 😉 Még egyszer mindent köszönünk (és természetesen nem búcsúzunk!), puszi: “Sáfárék” :)”

Fotó: Rizmajer Antal

Timi és Levi

„Kedvességed, közvetlenséged és precízséged miatt már az első találkozásunkkor tudtuk, hogy Téged kell választanunk. Csodássá tetted a szertartást! A násznépből sokan még hónapokkal az esküvő után is Téged emlegettek, hogy milyen megható és személyes volt a szertartás! Köszönünk mindent!!”

Fotó: Váraljai Zoltán

Orsi és Tamás

„Mi az a pár vagyunk, kik szeretnek széllel szemben élni, így tudtuk, az esküvőnk sem lesz konvencionális. Kirakósunk utolsó darabjaként Zsuzsi tökéletesítette az elképzeléseinket, keretet adott vad szárnyalásunknak. A szertartáson szem nem maradt szárazon, csodálatos volt, laza, mégis bensőséges, örök, emlegetésre méltó élmény, egy álom, mely valósággá lett. Kezdjük újra, s mi ugyanígy teszünk majd! Köszönjük támogatásod és azt, hogy úgy fogadtál el bennünket, ahogy vagyunk. 2018. október 7-én meghitten lehettünk egymáséi, lehettem feleség, s Tamás lehetett férj. Szívből jövően kerek egész volt.”

Fotó: Csányi Mónika

Kitti és Gábor

„Szeretnénk Neked még egyszer köszönetet mondani a gyönyörű szertartásért. Ha visszaforogna az idő sem csinálnánk másképp, és akkor is Téged választanánk!
Igaz, nekünk ez volt az első esküvő, amin részt vettünk, de a vendégeink tapasztalatai alapján is tudjuk mondani, hogy nem nagyon hallottak még ennyire jól felépített, megszövegezett, személyre szabott szertartást, mely egyúttal volt megható és romantikus is. Köszönjük szépen még egyszer, biztosan ajánlani fogunk házasulandó ismerőseinknek!”

Fotó: Kovács Bálint

Petra és Dani

“Zsuzsival nagyon könnyű megtalálni a közös hangot. Már az első percekben biztosak voltunk abban, hogy a megfelelő embert találtuk meg, aki széppé varázsolja az igen pillanatait. Segített megfogalmazni, mit is szeretnénk a nagy napon. Valóban érdeklik a vicces és kevésbé vicces történeteink és ezeket csodálatosan szövi bele a szertartás mondataiba. Nem csak a mi szívünket nyerte meg a szavaival, de a család és a barátok is csak áradozni tudtak. Nem csodálnánk, ha a vendégek soraiban ülő lányok, menyasszonyok is Zsuzsit választanák.”

Fotó: Szádvári Ferenc

Zsani és Viktor

„Az esküvőnk napján – július közepén – 19 órai szertartást választottunk, amitől először tartottunk. De abszolút nem bántuk meg. Az idő addigra már kellemes volt és a hangulat is nagyon oldott volt. Nulla izgalommal mentünk neki a szertartásnak. De ehhez Te is kellettél. Közvetlenségeddel és kedvességeddel minden izgalmat sikerült leküzdenünk egy pillanat alatt. A szertartást azóta is mindenki emlegeti, hogy mennyire gyönyörű volt. A szöveg, amit írtál, teljesen passzolt hozzánk. Volt, amikor közösen nevettünk. Amikor sírni kellett, akkor pedig együtt sírtunk. Örömmel nézzük vissza ezeket a perceket a videós által készített filmen. Ha újrakezdeném a szervezést, akkor is Téged választanánk. Örömmel fogunk tovább ajánlani. Hálás köszönet még egyszer Neked. Imádtuk minden percét és Téged is.”

Fotó: Moór Dávid

Réka és Dani

“Mi kifejezetten olyan pár vagyunk, akik nem aggódnak túl mindent, hála Dani lazaságának. Pontosan kettő ajánlatot kértünk szertartásvezetőktől, de Zsuzsi már írásban meggyőzött bennünket. Több Skype-os megbeszélés zajlott zökkenőmentesen, majd személyesen is pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot. A szertartás maga volt a csoda, az összes rokonunk és barátunk Zsuzsit dicsérte, és mindenki élete legjobb esküvőjének emlegette a miénket. Imádtuk, hogy egy személyre szabott, laza, szerethető és emlékezetes szertartáson vehettünk részt, ami ráadásul a miénk volt. Zsuzsi mindenben profi, leste a kéréseinket és megvalósította álmaink szertartását. Puszilunk: Mr. és Mrs. Juhász “

Fotó: Dóczi Tamás

Vera és Bálint

“Azután, hogy először beszéltünk Zsuzsival nem sokáig gondolkodtunk, hogy ő legyen-e a szertartásvezetőnk. Éreztük, hogy figyel ránk, már alig vártuk a felkészülő beszélgetéseket is. Az esküvő pedig nagyon szuper volt, a násznépnek a legjobban a meghitt, személyes és érzelmekkel teli szertartás tetszett.
Vicces, hogy a már házas barátok közül többen is mondták, hogy ha ilyen szép szertartásuk lehetne, akkor még egyszer összeházasodnának 🙂 Nagyon kellemes emlék marad nekünk ez a nap. Köszönjük, sok puszi ;)”

Fotó: 2lenses, Márti és Dénes

Rita és Csabi

„Imádtuk a szertartás minden pillanatát, a vendégek nem győzték dicsérni, hogy ilyen jó hangulatú, személyre szabott ceremónián még nem vettek részt. Megható volt, mégis egyszerre könnyed és humoros.
A legjobb döntésünk volt Zsuzsit felkérni erre a feladatra 🙂
Nagyon köszönjük, felejthetetlen emlék marad.”

Fotó: Déber Gábor

Nóri és Janó

„Több hetes tanakodás után, végül rá bukkantunk Zsuzsira, és úgy gondoltuk teszünk egy próbát, vegyük fel vele a kontaktot. Szerintem az első 5 perc beszélgetés után, már mindketten tudtuk, fenébe a hivatalos részekkel, ennek a lánynak olyan rátermettsége van, annyira laza, kedves, figyelmes. Úgy, hogy nem is ismertük egymást, az első perctől kezdve mintha barátokká váltunk volna. Minden megbeszélésnél megnyugtató volt a hangja, és a jó humorával minden stresszt elfelejtetett velünk egy pillanat alatt. A szertartást teljesen ránk szabta, laza, humoros és megható volt egyszerre, tényleg felülmúlta az elvárásunkat. Nagyon nagyon hálásak vagyunk ezért Neki, szívből ajánljuk őt minden párnak, akik ha Zsuzsit választják, nem csak szertartásvezetőt szereznek maguknak, hanem egy barátot is! Nóri&Janó ❤”

Fotó: Végh Cecília és Kuti István

Zsóka és Peti

„Kedves Zsuzsi, minden ember azt szeretné az esküvőjén, hogy minden tökéletes legyen és flottul menjen. A polgári szertartás Neked köszönhetően a nap egyik fénypontja lett. Pont olyan volt, mint amilyenek mi is vagyunk: humoros, de romantikus és mindemellett életvidám. Köszönjük, hogy egy életre szóló emléket adtál nekünk életünk eddigi legfontosabb napján.”

Fotó: Karsai Márton

Timi és Roli

“A szertartás része vitte a pálmát, az nagyon szép volt és megható, szerintem a könnyeink magukért beszéltek ? Mindenki mondta, hogy milyen szépen beszéltél. Úgy érezzük abszolút teljesítetted, sőt, túl is szárnyaltad mindenki elképzelését ❤”

Fotó: Soós Laca

Patri és Gyuri

„Nevettem, sírtam a ceremónia alatt – pont olyan volt, mint amilyet szerettem volna! 🙂 Minden vendégünk dicsérte a munkádat, kiemelték, hogy mennyire jó volt, hogy személyes volt, hogy megtudhattak belőle dolgokat rólunk, a történetünkről. Tényleg le voltak nyűgözve, azt mondták, ilyen jó szertartáson még sose voltak. Nagyon örülök, hogy téged választottunk szertartásvezetőnknek, örök élmény marad számunkra az a nap és azok a csodálatos, meghitt pillanatok, amiket a szertartás során élhettünk át.”

Fotó: Gácsi Georgina

Ági és Norbi

„Röviddel a megkeresésünk után sor került a személyes találkozóra, ahol teljesen világossá vált számunkra, hogy Zsuzsit kerestük. Profi hozzáállásával, kedves, nyitott személyiségével egyből meggyőzött minket. Nagyon rugalmas volt az ezt követő megbeszéléseket illetően is, ami nagy könnyedség volt számunka a szervezés során. A családjainktól és a barátainktól is azt a visszajelzést kaptuk, hogy ez volt a legszebb és legszemélyesebb polgári szertartás, amin valaha is részt vettek. Nagyon szépen köszönjük, hogy emlékezetessé tetted a nagy napunkat! :)”

Fotó: Terjék Krisztián

Bia és Geri

„A legmeghatóbb rész természetesen a csodás kinti szertartás volt, amit tél révén romantikus félhomályban kezdhettünk meg és sötétben csillagszóróval fejeztük be. Egy megható, de vicces szertartást képzeltünk el sok történettel és saját esküvői fogadalmakkal, amelyhez Zsuzsi tökéletes választásnak bizonyult. Nem csak a szertartás lebonyolításában segített nagyon sokat, de sok hasznos információval, ötlettel látott el minket és nyugtatott meg minket az utolsó izgalmas napokban is. Szívből tudjuk ajánlani mindenkinek, aki egy személyreszólóbb szertartásra vágyik!”

Fotó: Németh Dániel

Kriszta és Dani

„Köszönjük a sok-sok munkádat amit arra áldoztál hogy ilyen szuper legyen az egész szertartás! Annyira gyönyörű volt az egész és nagyon őszinte és sallang mentesen szép volt minden amit mondtál! 🙂 Mindenki dicséretet küldi a rokonsagbol és el voltak alèlva mennyire különlegesen egyedi és megható volt a szertartás, hála neked!
Örülünk hogy Rád találtunk, mert csodálatosan sikerült minden!”

Fotó: Cserna Szandra

Zsuzsi és Edina

„Mikor elkezdtünk beszélgetni Zsuzsival az volt a kérésünk, hogy ne legyen túl komoly a szertartás, mivel mi sem vagyunk azok.
Őszinte leszek, a lényeg csupán, hogy kivel állsz ott aznap! Zsuzsi szertartásával az egész csak még csodálatosabb lett! El sem tudjuk mondani mennyire tökéletes volt, egyszere vicces es megható. Ha újra választanunk kellene, akkor sem döntenénk máshogy. Nagyon köszönjük neked!!”

Fotó: Vitáris Zsanett

Bogi és Gyuri

“Fantasztikus nap volt, melynek egyik fénypontja a ceremónia volt. Imádtuk minden pillanatát, a személyes, kedves és vicces sztorikat, melyek minket és a násznépet is megmosolyogtattak. Örültünk, hogy egy különleges szertartást tartottál nekünk, köszönjük Neked Zsuzsi! :)”

Fotó: Váraljai Zsolt

Zizi és Sanyi

“Kedves Zsuzsi, az eskövőnket felejthetetlenné varázsoltad, annyira gyönyörű, személyre szabott és megható beszédet mondtál, hogy arra mindig emlékezni fogunk és nem csak mi, hanem a vendégek is. Azt hiszem az a visszajelzés mindent elárul, hogy sokan mondták nekünk, mennyire felkészültél belőlünk és hogy ilyennek kellene lennie az esküvőknek, ez az etalon 🙂 Nagyon hálásak vagyunk Neked és csak ajánlani tudunk Téged mindenklinek :)”

Fotó: Erdélyi Károly

Ági és Zsombor

“Köszönjük szépen a gyönyörű szertartást, egyszerre volt megható, emelkedett és néhol humoros. 🙂 Pont így képzeltük el, köszönjük, hogy ezt megvalósítottad számunkra! Egyúttal a násznép dicséretét is szeretnénk továbbítani, hiszen nagyon sokan kiemelték, hogy milyen szép szöveget mondtál! 🙂 Köszönjük, hogy ott voltál velünk a nagy napon!”

Fotó: Juhász Csaba

Ági és Jocó

“Nagyon élveztük, a szertartás tökéletes volt, annyira jó voltál, mindenki csak dicsért Téged, hogy mennyire szenzációs szertartást tartottál nekünk! Köszönjük szépen!!”

Fotó: Dorn Péter

Gabi és Norbi

“Zsuzsi felejthetetlenné tette a nagy napunkat: szuper, testre szabott beszédet tartott és egyben megteremtette azt a hangulatot, amit csak a filmekben látunk. Azóta mindenki felemlegeti a nevét, hogy azért ez a csaj nem volt semmi. Mindenkinek szívből ajánljuk. ?

Fotó: Karczag Dániel

Emese és Ricsi

“Mindenki odáig meg vissza volt veled, hogy milyen szép beszédet mondtál, nekem is nagyon tetszett és meg is sirattál! ?Köszönjük szépen és minden jót kívánunk nektek a továbbiakban! ?

Fotó: Czirják Laura

Brigi és Bence

“Nagyon-nagyon szeretném megköszönni Neked az egész szertartást, a kedvességed, türelmed, egy szóval mindent!!! Mindenki csupa jót és szépet mondott Rólad a családból!! A beszéden szinte az egész család sírt ? Gyönyörű volt tényleg, nem tudok mást mondani! Puszi: Brigi”

Fotó: Mód Péter

Kati és Tomi

“Szeretnénk megköszönni még egyszer a kedvességed, segítőkészséged és legfőképp a szép szertartást.”

Fotó: Potyondi-Galasi Orsi

Edi és Zoli

“Köszönjük a kedves szavakat és a munkádat! Csodálatos volt! Szebbet nem is tudtam volna elképzelni!!!!”

Fotó: Petrusz Tibor

Kinga és Ilie

“Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű ceremóniát. Szép és megható volt egyaránt!”

Fotó: Mázás Krisztina

Zsuzsa és Vendel

“Még egyszer köszönjük a szuper szertartást, mindenkinek nagyon tetszett!! ? Millió ölelés!”

Fotó: Orczy Rafael

Anita és Zoli

“Drága Zsuzsi!Rengeteg pozitív visszajelzést, hatalmas dicséreteket kaptunk a személyedre vonatkozóan (bár mi ezek nélkül is tudtuk, hogy nagyon ütős voltál), hogy mennyire szép is volt a mondanivalód, milyen kerek volt az egész.
Puszi: Anita és Zoli”

Fotó: Geberle Berci

Saci és Tomi

“Minden nagyon szuper volt!! Annyira szép volt a szertartás, minden vendég dicsért!! ?
A szüleink teljesen odavoltak.”

Fotó: Risa Anita

Adri és Vili

“Köszönjük a szép szertartást, pont ilyenre gondoltunk.
Azóta is mondják a rokonok, hogy ilyen jó “anyakönyvvezetőt” még nem hallottak esküvőn ?

Fotó: Szabó Gergely

Anett és Laci

“Először is szeretnénk neked megköszönni azt a csodaszép szertartást, amit írtál. Muszáj elmesélnem, mennyire szerette a családunk, téged is egyből a szívükbe zártak. Szóval nem tudom elégszer leírni mennyire köszönjük, és hogy szerettük az egészet.”