Üdvözöllek!Ling Zsuzsi vagyok, szertartásvezető.

A szertartások világa iránt már gyerekként is vonzalmat éreztem, így tanulmányaimat protokolláris rendezvények szervezésével kezdtem. Mind közül hozzám legközelebb az esküvők állnak, hiszen imádok emberekkel foglalkozni, örömöt okozni, mosolyogni és mosolyokat viszontlátni. Csodálatos hivatásnak találtam mindig az anyakönyvvezetők munkáját, ezért megszereztem közigazgatási diplomámat.

Első tapasztalataim azonban sugallták, hogy a törvényi rendelkezések kötötté és egyformává teszik az ott kötött szertartásokat. Sajnos a hivatalokban nincs lehetőség beszélgetni a Ti elképzeléseitekről, hogy ahhoz igazítsák a ceremóniát. Így kerestem tovább az utat, hogy megvalósítsam az álmomat és olyan egybekelést biztosíthassak a pároknak, amit mindig is elképzeltek. A saját esküvőmön túl, már tudom, hogy mennyi izgalommal jár a szervezés és milyen nagy szerepe van egy tökéletes polgári szertartásnak. Tulajdonképpen ez a nap fénypontja. Az eljegyzésetek óta bizonyára már Ti is várjátok a percet, amikor kimondhatjátok végre azt a bizonyos szót. Okleveles szertartásvezetőként célom, hogy a NAGY NAP szertartás része valóban olyan legyen Nektek, amilyenre mindig is vágytatok.
Ha valami különleges, egyszeri és felejthetetlen „IGEN”-ről ábrándoztok, akkor keressetek bátran! Nincs lehetetlen helyszín, időpont és kérés. Találkozzunk, igyunk meg egy finom teát vagy kávét és tervezzük meg közösen egyedi szertartásotokat, hiszen ez a nap csak Rólatok szól!
Szeretettel:
Zsuzsi