A szertartásvezetés
A legtöbb kislány hatalmas, csillogó szemekkel figyel minden menyasszonyt és már akkor elkezdi elképzelni, milyen lesz az, amikor ő fog majd ott állni. Majd felcseperedik, megismeri élete párját és átéli az egyik legszebb pillanatot, amikor a nagy Ő felteszi azt a bizonyos kérdést. Ti most valószínűleg itt tartotok és izgatottan szervezitek az általatok megálmodott Nagy Nap menetét.  Lássuk be, ez nem is csoda. Mégiscsak arról a napról van szó, amire sok-sok év múlva is örömmel gondoltok vissza. Az esküvői szertartás az esküvő napjának legkiemelkedőbb eseménye. A vendégek előtt elmondott eskü, az igenek kimondása, a karikagyűrűk felhúzása, és az első hitvesi csók. Ezek a legünnepélyesebb percek, a legmeghatóbb pillanatok, melyeket fotókon, videófilmeken őrzünk meg és emlékezünk rá vissza boldogan sok-sok év múltával is. Ennek fényében érthető, ha manapság többre vágytok, mint egy hivatali teremben kötött házasság. A szertartásvezetésnek köszönhetően, együtt, megvalósítjuk azokat az elképzeléseiteket, amiket talán már gyermekkorotok óta érlelgettek magatokban! 🙂

Fotó: Orczy Rafael

Kinek ajánlom a szertartásvezető szolgáltatást?
– Aki egy általa elképzelt helyszínen szeretné a polgári ceremóniát (pl.: vízpart, kert, kastély, otthon, stb..).
– Annak, aki a megszokottól eltérőre vágyik és egyedi elképzeléseit szeretné megvalósítani.
– Ha olyan időpontban szeretnéd tartani az esküvőt, mikor az anyakönyvvezető már nem vállal esketést. (pl.: naplemente, este, ünnepnap, stb..)
– Nem utolsó sorban mindenkinek, aki egy különleges és egyedi szertartást szeretne, aminek részleteit egyeztetni tudja az általa választott szertartásvezetővel.
Mitől több egy ilyen szertartás?
Attól, hogy valóban Rólatok szól. Az anyakönyvvezetők többségének nincsen kapacitása arra, hogy minden egyes párnak személyreszabott ceremóniát adjon elő. Egy jó szertartásvezető pedig a szöveget Nektek írja meg, így Rólatok mesél, csakis Nektek szól. Ennek köszönhetően nem válik unalmassá senki számára a szertartás, sokkal egyedibbé, különlegesebbé és felejthetetlenebbé varázsolhatjátok életetek legfontosabb perceit.
Tegyük együtt emlékezetessé a Nagy Nap pillanatait!
Forduljatok hozzám bizalommal! 🙂